×
Kontantpris: 2.895.000 kr.

Tværgade 16, 7323 Give

Boligen

  • Kontantpris kr. 2.895.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 199
  • Garage 45
  • Kælderareal 20
  • Grundareal 810
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.245
  • Byggeår 1920

Sælger fortæller

Siden vi flyttede ind i 2005 har vi nænsomt, med kærlighed for detaljen, renoveret huset. Vi håber, at den næste familie vil opleve den samme varme og kærlighed i huset som vi har.

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Tværgade 16, 7323 Give
Plantegning Tværgade 16, 7323 Give

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

60 22 57 14

Velkommen på tværgade 16, Give.
 
Denne charmerende ejendom beliggende i det hyggelige Give, Vejle Kommune, byder på en rummelig bolig på 199 m² med tilhørende 20 m² kælder, der giver masser af opbevaringsmuligheder. Ejendommens facade tager sig utroligt smukt ud med hvidpudsede vægge og sorte teglsten på taget, der skaber en klassisk og indbydende atmosfære.
 
Med veludnyttet plads hele huset igennem og tankevækkende detaljer er hjemmet både praktisk og æstetisk tiltalende.
 
Stueetagen af huset byder velkommen med en indbydende entré, som leder videre til hjemmets hjerte: en rummelig stue og spisestue. Disse områder er ideelle for familiehygge og underholdning af gæster. Ved siden af stuen finder du det meget praktiske bryggers, der giver ekstra opbevaringsmuligheder samt adgang til de daglige rutiner omkring tøjskift og tøjvask. Det moderne køkken er udstyret med alle nødvendigheder og giver plads til madlavning og samvær. Stueetagen rummer også et badeværelse, der er praktisk placeret for at betjene både beboerne og gæster.
 
Første sal er familiens private tilflugtssted med tre hyggelige børneværelser, som giver plads til leg og personligt præg. Det rummelige soveværelse lover fred og ro til forældrene og der er naturligvis et toilet på etagen. Denne etage er således perfekt udformet til at imødekomme familiers behov for privatliv og plads.
 
Ejendommen byder herudover på en stor og funktionel garage/udhus på 45 m² som giver plads til køretøjer og værkstedsrum eller ekstra opbevaringsplads. 
 
Give er kendt for sit levende lokalsamfund og familievenlige miljø. Byen tilbyder et rigt udbud af fritidsaktiviteter, inklusive Give Museum, indkøb, flere sportsfaciliteter og naturskønne områder såsom Give Friluftsbad og Give plantage, der indbyder til gåture og udendørs oplevelser.
 
Med sin placering i Vejle Kommune har Give også gode transportforbindelser med tog til resten af Danmark og bus til både større byer som Vejle og Billund.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Få en gratis vurdering
x
Skal du sælge bolig?
Bliv ringet op lige med det samme
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.