×
Kontantpris: 1.000.000 kr.

Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle

Boligen

 • Kontantpris kr. 1.000.000
 • Link Tjek Boliglån
 • BoligtypeVilla
 • Boligareal 138
 • Carport 12
 • Udhus 16
 • Kælderareal 8
 • Grundareal 661
 • Energimærke D
 • Ejerudgift pr. md. kr. 1.798
 • Byggeår 1933

Plantegninger

Plantegning Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle
Plantegning Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle
Plantegning Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle
Plantegning Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle
Plantegning Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle
Plantegning Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

60 22 57 14

Velkommen til Ribevej 5, Ødsted

Her får du en tidløs murermestervilla med en rummelig indretning fyldt med potentiale og en grøn, blomstrende have med betagende udsyn til det åbne landskab.Den attraktive villa udfolder sig over to etager med en total areal på 138 kvadratmeter.
 
I stueetagen finder I et rummeligt køkken udstyret med alle relevante hårde hvidevarer.
 
Fra køkkenet har I adgang til den kombinerede stue- og spisestue, som giver rigelig plads til både et spiseområde og et hyggeligt sofahjørne.
 
Vinduerne mod vejen i stuen er støjreducerende for at sikre en rolig atmosfære. På den modsatte side af køkkenet findes et anvendeligt rum med god opbevaringskapacitet og en praktisk vaskemaskine.
 
Stueetagen fuldendes med et gæstetoilet, der ligger i tilknytning til entréen. På første etage er der etableret et opholdsrum, et badeværelse, og to indbydende værelser, hvor I straks vil føle jer hjemme.
 
Som de nye ejere af denne ejendom vil I opleve en ejendom fuld af karakter, inklusiv en imponerende have og terrasse, der er smukt indrammet af frodige buske og træer. Der er lagt vægt på de små detaljer, som giver jer mulighed for at nyde den smukke blomsterpragt, mens I slapper af på terrassen i sommeraftenens varme.
 
Desuden tilbydes en pænt stenbelagt indkørsel, et haveskur, et drivhus og et udhus, hvor der er plads til opbevaring af diverse haveredskaber.
 
I Ødsted er I perfekt placeret med alle dagligdagens behov inden for rækkevidde - kun 350 meter til den nærmeste dagligvarebutik og en kort ti minutters gåtur til den lokale skole. I har også nem adgang til børnepasning, Brunmosehallen.
 
Vejle bymidte ligger kun 15 minutters kørsel fra ejendommen, og med busstoppestedet blot 20 meter fra hoveddøren er det let at komme ind til byen og opleve dens kulturelle rigdom

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Få en gratis vurdering
x
Skal du sælge bolig?
Bliv ringet op lige med det samme
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.