×
Kontantpris: 945.000 kr.
Nyhed

Nyhed: Rønnestræde 3, 7100 Vejle

Boligen

  • Kontantpris kr. 945.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeAndelsbolig
  • Boligareal 110
  • Værelser 4
  • Energimærke A2010
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.697
  • Byggeår 1990

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Rønnestræde 3, 7100 Vejle
Plantegning Rønnestræde 3, 7100 Vejle

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

60 22 57 14

Nu udbydes denne charmerende andelsbolig beliggende i en eftertragtet del af byen. Med sin ideelle placering er den perfekt for dem, der søger nærhed til både bylivets bekvemmeligheder og skønne naturområder.
 
Denne andelsbolig breder sig over 110 kvadratmeter fordelt på to etager. I stueetagen finder du et praktisk bryggers, et moderne køkken, en hyggelig stue, en indbydende entre samt et badeværelse. Disse rum skaber tilsammen en funktionel og indbydende atmosfære, hvor der er plads til både hverdagens rutiner og afslappende stunder.
 
Førstesalen byder på endnu en stue, der giver ekstra plads til familiehygge eller hobbyaktiviteter, samt to værelser, der egner sig perfekt til soveværelser eller kontorplads. Dette giver boligen en fleksibel indretning, der kan tilpasses efter behov.
 
Fra boligen er her adgang til en terreasse og en meget lille have, haven er et skønt supplement til boligen og giver et privat frirum, hvor man kan nyde de solrige dage.
 
Boligen opvarmes med fjernvarme. 
 
Beliggenheden på Rønnestræde 3 er ideel for dem, der ønsker det bedste af begge verdener; nem adgang til byens mange tilbud samt ro og natur tæt på hjemmet.
Området er kendt for sine smukke naturområder og gode stisystemer, der indbyder til gåture, løbeture og cykelture, hvilket gør det nemt at leve et aktivt liv tæt på naturen.
 
Med kun kort afstand til indkøbsmuligheder, skoler, og offentlig transport, er dagligdagen let og bekvem, og alle livets nødvendigheder er inden for rækkevidde.
 
Rønnestræde 3 er med sin rummelighed, praktiske indretning og fantastiske beliggenhed en ideel andelsbolig for dem, der værdsætter et komfortabelt hjem med nem adgang til både byens puls og naturens ro.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Få en gratis vurdering
x
Skal du sælge bolig?
Bliv ringet op lige med det samme
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.