×
Kontantpris: 3.195.000 kr.

Skyttehusgade 8, 7100 Vejle

Boligen

  • Kontantpris kr. 3.195.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 154
  • Udhus 38
  • Værelser 4
  • Grundareal 218
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.360
  • Byggeår 1885

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Skyttehusgade 8, 7100 Vejle
Plantegning Skyttehusgade 8, 7100 Vejle
Plantegning Skyttehusgade 8, 7100 Vejle

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

60 22 57 14

Et indbydende byhus beliggende i hjertet af Vejle Centrum, kombinerer charme og funktionalitet over tre etager, perfekt for dem, der ønsker at leve tæt på byens pulserende liv. Denne ejendom byder på fire rummelige værelser og to veludstyrede badeværelser, ideel for en familie eller et par, der værdsætter plads og komfort. Med sin eftertragtede placering er du kun få skridt fra Vejles bedste shoppingområder, hyggelige caféer, og det dynamiske musikteater, hvilket sikrer en livsstil fyldt med kultur og bekvemmelighed.
 
På bagsiden af huset har nuværende ejer, mod betaling, haft mulighed for at parkere sin bil sin ejertid. 
 
Huset fremstår med et klassisk ydre, men byder indenfor på moderne bekvemmeligheder, herunder et helt nyt rødt vingestens tegltag fra 2023. 
 
I stueplan finder du en flot entre to rigtig gode værelser, en gang med stort skydedørsskab samt et utrolig flot badeværelse med integreret lys og varme i spejlet. 
 
På første sal åbner et moderne køkken/alrum op til en indbydende altan, der tilbyder udsigt over grønne områder - et perfekt sted til morgenkaffen eller aftens afslapning. Denne etage rummer også en stor stue, der tilføjer til hjemmets rummelighed og lys.
 
På husets øverste etage finder du yderligere to velproportionerede værelser, et andet badeværelse med alle nødvendige faciliteter, og en repos, der fuldender hjemmets velovervejede layout.
 
Vejle er en by omfavnet af natur, og denne bolig ligger i nærheden af både skov og strand, tilbyder en perfekt balance mellem byliv og natur. Med kun 5 minutters kørsel til motorvejsnettet, er det også let at komme til og fra området, hvilket gør det til et ideelt hjem for pendleren.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Få en gratis vurdering
x
Skal du sælge bolig?
Bliv ringet op lige med det samme
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.