×
Kontantpris: 3.995.000 kr.

Blommehaven 10, 7120 Vejle Øst

Boligen

  • Kontantpris kr. 3.995.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 184
  • Carport 47
  • Værelser 6
  • Grundareal 901
  • Energimærke A2015
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.653
  • Byggeår 2008

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Blommehaven 10, 7120 Vejle Øst
Plantegning Blommehaven 10, 7120 Vejle Øst

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

60 22 57 14

Attraktiv energi A villa i Bredballe

Med en gennemtænkt planløsning og en placering i bunden af et lukket vænge, får I de ideelle rammer til at skabe en god familie tilværelse.
 
Ejendommens gulvvarmesystem opvarmes med luft-til-vand varmepumpe som er installeret inden for de seneste år. Det bemærkes særlig at energimærket anslår et årligt varmeforbrug på kun 4.500 kroner. 
 
Villaen byder på 184 velindrettede kvadratmeter, samt en indbygget carport med et isoleret udhus. 
 
Den ene ende af huset byder på en separat forældreafdeling med direkte adgang til et stort badeværelse, mens den anden ende rummer en oplagt børneafdeling med fire gode værelser og endnu et lækkert badeværelse - begge badeværelser er udstyret med brusenicher.
 
Pladsen mellem de to afdelinger er et fællesområde, hvor hele familien kan samles, eksempelvis til madlavning i det flotte køkken, der er indrettet med lyse elementer og ovn i ståhøjde. Køkkenet har klinkegulv, som også findes i spisestuen. Herfra er der forbindelse til den rummelige opholdsstue, der har fantastisk lysindfald takket være store vinduespartier.
 
I får herudover også en lukket have som ud over den solrige terrasse også byder på frugttræer og buske, der giver et stort udbytte. Her kan I nyde æbler, blommer, pærer, kirsebær, figen, blåbær, ribs, solbær, boysenbær, taybær, sensommerhindbær og skovjordbær.
 
Børnene kan cykle trygt til Hældagerskolen eller Kirkebakkeskolen på gode stisystemer med skolepatruljer, der sikrer deres vej. De daglige indkøb kan let klares i Bredballe Centret, mens større shoppingture kan tages til Vejle centrum, som kun er en kort køretur væk.
 
Kort sagt, en indflytningsklar villa fra 2008 med en gennemtænkt planløsning og en fantastisk beliggenhed.
 
Hvis det lyder som noget for jer, kan I tage en virtuel fremvisning her på siden, eller udfylde formularen for at få en privat fremvisning. Vi ser frem til at vise jer denne skønne bolig.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl