Skal du sælge hus i Bredballe?

Start med en gratis vurdering 

 

Vi tilbyder:

  • Salær kun 55.000 kr. – inkl. markedsføring på vejlemægleren.dk
  • Intet salg – intet salær – du betaler kun salær når vi sælger din bolig
  • Ingen binding – du kan opsige vores formidlingsaftaler fra dag til dag
  • Vi fremviser boligen – og forhandler din ønskede salgspris med køberen
  • Se din ejendom online – på boligsiden.dk, edc.dk, danbolig.dk, nybolig.dk 

 

Du kan trygt bestille en uforpligtende vurdering af din ejendom – det koster ikke noget.

 

Salær

Vi tilbyder alle sælgere et fast salær på kun 55.000 kr.* inkl. moms og fremvisninger og annoncering på Vejle Mægleren.dk

Intet salg – intet salær

Du betaler først salær, når din bolig er solgt. Skulle vi imod forventning ikke sælge din bolig, skal du ikke betale salær – ret enkelt.

Ingen binding

Vi har ingen binding på vores formidlingsaftaler – dette betyder kort fortalt, at du kan opsige vores aftale fra dag til dag. Det koster naturligvis ikke noget, at komme ud af aftalen.

Vi fremviser boligen

Vi står for fremvisning af din bolig – vi ved nemlig præcis hvor og hvordan din bolig er sammensat. Det har vi på forhånd grundigt gennemgået sammen.

Se din ejendom online

Din bolig vises på vejlemægleren.dk og boligsiden.dk – herudover på: boliga.dk, nybolig.dk, danbolig.dk, edc.dk samt home.dk.

Enkelt koncept

Vores koncept er enkelt – alene for at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi kan sælge din ejendom i Bredballe og omegn.

 

Hos os kan du forvente service i særklasse – vi ved nemlig, at glade og tilfredse kunder vil være vores ambassadører i fremtiden.

Se vores priser her

 

 

 

* I salær indgår ikke udgifterne til, el-rapport, tilstandsrapport, energimærke og fotopakke. Læs mere på www.boligejer.dk/huseftersyn