Nyhed: Adonisvej 63 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 4.095.000 kr.
Nyhed

Boligen

  • Pris kr. 4.095.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 186
  • Grundareal 825
  • Energimærke B
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.666

Sælger fortæller

Det var det gode kvalitetsvalg, der er valgt under opførelsen af vores skønne hus, der gjorde vi valgte det. Fornemmelsen får man bedst, når man går ind i det store leverum med højt til loft uden det runger, med plads til gæster, børn og dyr.

Lige udenfor døren og ned af vejen er Vejle Ådal med legeplads, naturlegeplads, kvæg-græsser forening og masser af grønne områder, åløb, skov og sti til Himmelpinden. 

Afstande

3D TOUR

FLOT VILLA PÅ LUKKET VÆNGE I UHRHØJ

Som en børnefamilie på udkig efter et nyt hjem, er det svært at komme udenom denne flotte familievilla, som ligger i Planetbyen på Uhrhøj. Den ligger helt fantastisk på et lukket vænge ud til smukt naturområde og gode stisystemer. Huset er fra 2008, opført i kvalitetsmaterialer og såvel indretning som størrelse passer som fod i hose til den moderne børnefamilie.

Her er tale om en speciel etplansvilla med facade i mursten, som i sin helhed står flot og meget nydelig. En bred, flisebelagt indkørsel fører op til en dobbeltgarage med automatisk port, som giver direkte adgang til lille værksted og resten af beboelsen.

Huset ligger midt på en 825 kvadratmeter stor grund med flisegang hele vejen rundt. Haven har stor græsplæne og to rigtig gode terrasser. 

Indvendigt kan I glæde jer til en moderne bolig med gulvvarme og masser af lys.

Husets unge alder gør, at overflader og interiør stadig står pænt og indbydende. Køkken-alrummet rummer masser af skabs- og bordplads, hvorfra der er adgang til den hyggelige spiseplads, som ligger i direkte forbindelse hermed. Køkkenet danner sammen med alrummet husets centrum, og her er foruden klinkegulv også meget højt til loftet.

I direkte forbindelse med køkken-alrummet finder i husets hyggelige stue med et flot lysindfald. Imellem stue og køkken-alrummet finder I soveværelse med eget bad og toilet. Ved siden af soveværelset er der et mindre værelse, der kan anvendes som børneværelse eller kontor. Den anden ende af huset fører ind til børnenes afdeling, som består af to store værelser, som deler toilet og badeværelse. I forbindelse hermed finder I husets bryggers, som giver direkte adgang til den store lukkede dobbeltgarage. 

Fra ejendommen er der direkte adgang til kvarterets stisystem, der blandt andet fører til børnepasning og skole. Området er endvidere særdeles naturskønt. Om sommeren kan I nyde varme dage i den smukke natur, som er lige i nærheden. 

Er I fristet til at se huset, og kan I ikke vente, så snup en 3D visning her på siden.