Nyhed: Blommehaven 10 , 7120 Vejle Øst

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.500.000 kr.
Nyhed

Boligen

  • Pris kr. 3.500.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 184
  • Grundareal 901
  • Energimærke B
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.829
  • Antal værelser 6
  • Byggeår 2008

Afstande

3D TOUR

Blommehaven 10, Bredballe

Denne flotte villa i attraktive Bredballe står helt klar til at byde nye ejere velkommen. Med en særdeles velovervejet planløsning og en beliggenhed for enden af et lukket vænge, får I de ideelle rammer til at skabe det gode familieliv.

Villaen byder på 184 velindrettede kvadratmeter, og dertil kommer en indbygget carport med et isoleret udhus. Desuden får I en lukket have med en skøn og solrig terrasse.

I den ene ende af huset får I en separat forældreafdeling med direkte adgang til husets store badeværelse. I den anden ende er der en oplagt børneafdeling med fire gode værelser og endnu et lækkert badeværelse - begge badeværelser har bruseniche. Pladsen mellem de to afdelinger er der, hvor hele familien kan samles. Det kan eksempelvis være til fælles madlavning i det flotte køkken, der er indrettet med lyse elementer og ovn i ståhøjde. I køkkenet er der lagt klinkegulv, og samme gulvtype findes i spisestuen. Herfra er der forbindelse til den rummelige opholdsstue, der har et fantastisk lysindfald takket være store vinduespartier. Resten af boligen består af en entré og et fint bryggers. Fælles for alle husets rum er, at der er gulvvarme.

Fra spisestuen er der udgang til en dejlig terrasse med mange solskinstimer i vente. Her kan I roligt nyde en kølig sommerdrik og lade hunden og børnene lege, da haven er lukket med hegn og hæk hele vejen rundt.

I kan også roligt lade børnene cykle til Hældagerskolen eller Kirkebakkeskolen, da de gode stisystemer og skolepatruljer sørger for en sikker vej til hertil. De daglige indkøb kan hurtigt klares i Bredballe Centret, mens andre slags indkøb kan foretages i Vejle centrum, der nås efter bare ti minutters kørsel.

Kort sagt: en indflytningsklar villa fra 2008 med velovervejet planløsning og super beliggenhed. Lyder det som noget for jer? Så snup en virtuel fremvisning her på siden. I er også velkommen til at få en fremvisning, udfyld blot formularen og vi kontakter jer. 


×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl