Bøgevang 37B , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.875.000 kr.

Ingen brochure tilføjet

Boligen

  • Pris kr. 1.875.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 208
  • Garage 16
  • Grundareal 1.123
  • Energimærke G
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.675

Sælger fortæller

Vi har altid været glade for at bo i vores gamle hus, som har en unik stil. Vores udsigt mod møllen er blevet værdsat meget i vores familie og vi har nydt mange timer i selskab med udsigten fra tagterrassen over Vejle by, Urhøj og Grejsdalen. Da vores børn var helt små, tog det 2 minutter at gå over for at aflevere dem i vuggestuen. Søndermarksskolen hvor vores børn også har gået ligger i gåafstand. 

Afstande

3D TOUR

Udsigtsvilla i Vejle C med dobbelt grund

Nu udbydes denne fantastisk velbevarede ejendom, hvor der er udsigt over byen, en udsigt man næsten kun drømmer om. Velkommen til Bøgevang 37B. 

Ejendommen ligger ud til Koldingvej i Vejle og byder på god plads til hele familien både inde og ude. Ejendommens 208 kvadratmeter store stuehus er fra 1919 og har en smuk autentisk stil.

Ejendommen ligger på to matrikler som består af i alt 1.123 kvadratmeter, som foruden det flotte velbevarede stuehus rummer en 16 kvadratmeter stor garage som danner førstesalens tagterrasse. Har I brug for masser af kvadratmeter og en stor grund, er det kun fantasien, der sætter grænser for jeres udfoldelsesmuligheder. Ønsker i at bygge et nyt hus? Så kan dette også være et oplagt sted. 

Fra entréen er der adgang til et hyggeligt køkken med to gode viktualierum samt stuehusets to store sammenhængende stuer med godt lysindfald og naturlige flotte gulve.
Stueplan byder herudover også på et værelse, badeværelse med toilet og en fantastisk overdækning hvor de lange sommeraftener kan nydes.

På første sal er der to store, gode værelser som nemt kan opdeles til tre. Herudover et stort fællesrum samt lille køkken. I får desuden en fin altan med den flotteste udsigt over byen. 

"Vores udsigt mod møllen er blevet værdsat meget i vores familie og vi har nydt mange timer i selskab med udsigten fra tagterrassen over Vejle by, Urhøj og Grejsdalen.

I haven sørger græsplænen og de blomstrende planter for en god atmosfære på de mange sommeraftener, der venter med leg og hygge for hele familien.

Beliggenheden på Bøgevang er suveræn, her er få minutter til skole, sportsfaciliteter, skoven, indkøb og kort afstand til byens pulserende liv.

Kunne det friste dig at se denne ejendom, så tøv ikke med at bestille en fremvisning og mærk selv efter, hvor hurtigt man falder til.

Kan du ikke vente med at se ejendommen, så anbefaler vi den smarte 3D-tour, hvor du kan bevæge dig rundt i ejendommen selv, se ovenfor her.


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714