Nyhed: Enghaven 68, Grejs , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.695.000 kr.
Nyhed

Boligen

  • Pris kr. 2.695.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 153
  • Grundareal 1.095
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.004

Afstande

3D TOUR

Solid et-plansvilla i Grejs

Nu udbydes denne fuldmurede etplansvilla på Enghaven 68, i Grejs. Her får I et hus med en særdeles velovervejet planløsning og en beliggenhed på en hjørnegrund ud til åbne marker.

Villaen byder på 153 m2 bolig, en carport og hertil hørende redskabsskur. Herudover får I en lukket have med en solrig terrasse og et solidt anneks som kan bruges til opbevaring, eller åbnes op bruges som en overdækket terrasse.  

I den ene ende af huset får I et børneværelse, ved siden af dette ligger soveværelset som har direkte adgang til husets store badeværelse. I den anden ende er der en oplagt børne/ teenageafdeling med to gode værelser og endnu et badeværelse.

Pladsen mellem de to afdelinger er der, hvor hele familien kan samles. Det kan eksempelvis være til fælles madlavning i det flotte køkken, der er indrettet med lyse elementer og ovn i ståhøjde. Herfra er der åben forbindelse til spisestuen der har et fantastisk lysindfald takket være store, sydvendte vinduespartier. Fra køkken-alrummet er direkte adgang til husets store lyse stue som udover masser af plads, også har en brændeovn. Resten af boligen består af en entré og et godt bryggers. 

Fra spisestuen er der udgang til en dejlig, sydvendt terrasse med mange solskinstimer i vente. Her kan I roligt nyde en kølig sommerdrik og lade børnene lege, da haven er lukket med hæk hele vejen rundt.

Grejs er en landsby med en aktiv landsbyforening. Her er ikke langt til skole eller daginstitution og motorvejen ligger blot 3 minutter herfra.  

Kort sagt: en indflytningsklar villa fra 2006 med velovervejet planløsning og super beliggenhed ud til åbne marker. Lyder det som noget for jer, så bestil en fremvisning eller start med en 3d visning her på siden.


×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl