Engumvej 89 , 7120 Vejle Øst

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.500.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 1.500.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 145
  • Grundareal 338
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.834

Afstande

3D TOUR

VELINDRETTET TO-PLANS VILLA

På Engumvej 89 kan vi nu præsentere jer for denne velholdte og centralt beliggende villa. Villaen er opført i 1912 og den råder over 145 m² bolig samt et veldisponeret udhus og garage på yderligere 36 m².

Villaen står med en rød murstensfacade prydet af lyse vinduer. Udover boligen råder ejendommen også over et hyggeligt gårdmiljø og en mindre have. 

Boligen fremstår generelt i meget god stand og der breder sig en stemning af smagfuld moderne indretning igennem hele huset.

Stueplanet er indrettet med boligens køkken, som er opført i flotte elementer med alle hårde hvidevarer. I direkte forbindelse med køkkenet er spisestuen og stuen samt husets soveværelse. Herudover entre og trappeopgang. 

Førstesalen er indrettet med en fælles stue samt to gode værelser - det ene med walk-in closet - samt et badeværelse med toilet og bruseniche. 

Med andre ord får I en lys og venlig ejendom, og beliggenheden er bestemt upåklagelig – villaen ligger nemlig helt centralt i Engum.

Fra hoveddøren er der ikke mere end 200 meter til skole og børneinstitution. Fodboldbanerne ligger ligeledes nærmest i baghaven.

Man har altså alle Vejle's og Bredballes muligheder indenfor nær afstand, og der er tillige få minutter i bil til motorvejen. 

Alt i alt en ejendom som skal opleves.  


×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl