Ejerlejlighed
Pris: 1.550.000 kr.

Fredericiagade 40A, 3. , 7100 Vejle

Boligen

  • Pris kr. 1.550.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeEjerlejlighed
  • Boligareal 88
  • Antal værelser 2
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.579
  • Byggeår 1925

Afstande

Dokumenter

3D TOUR

Renoveret ejerlighed i Vejle C

Drømmer du om en ejerlejlighed med perfekt beliggenhed og fantastisk udsigt over byen? Nu har du mulighed for at flytte ind i denne flotte lejlighed øverst oppe på Fredericiagade 40a, 3. sal.

Lejligheden er gennemrenoveret og byder på et køkken, en hyggelig stue / spisestue, et stort soveværelse, et badeværelse samt et disponibelt rum. Har du brug for et værelse mere? Så tøv ikke, det er forholdvis nemt at etablere her. Se ''alternativ plantegning''. 

Du fornemmer hurtigt kvaliteten når du træder ind i entreen, hvor der er direkte adgang til resten af lejlighedens rum. Spisestuen er stor og i direkte forbindelse med lejlighedens stue, som hvis behovet er der, nemt kan laves om til et ekstra værelse. Bevæger man sig videre ind i soveværelset, fornemmer man hurtigt at her ikke mangler hverken plads eller rum. I Køkkenet er alt hvad du skal bruge såsom komfur, emhætte, indbygget ovn, køleskab, og den uundværlige opvaskemaskine. Badeværelset er godt indrettet med vask og toilet samt bruseniche.

Lejligheden fremstår utrolig flot og er lige til at flytte ind i. Der bydes udover det fælles vaskeri også på et lille hyggeligt gårdmiljø.

Lejligheden er beliggende få hundrede meter fra Vejles pulserende gågademiljø.

Kunne du tænke dig at se ejendommen så bestil en fremvisning nu. Kan du ikke vente så snup en 3d visning af lejligheden her på siden. 


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714


×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl