Iver Jarls Vej 28 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.695.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 3.695.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 207
  • Grundareal 1.162
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.998

Sælger fortæller

Vi købte huset i 2002 og hver dag har vi nydt vores hjem og ikke mindst beliggenheden. Husets indretning har fungeret godt for os, som en stor familie. Vi valgte ret hurtig at ændre lidt på husets oprindelige indretning, da vi ønskede et køkken -alrum, hvor vi kunne nyde naturen, men også være mange mennesker samlet. Det er blevet husets centrale rum for os.  

Afstande

3D TOUR

207 m² bolig i et plan med smuk udsigt!

Er du til udsigt og drømmer du om et solidt hus i et plan? Så er det oplagt at kigge nærmere på denne store veldisponerede etplansvilla på Iver Jarls Vej 28 i Vinding.

Villaen er opført i 1976 og i de senere år har ejendommen gennemgået renovering med blandt andet køkken, bryggers samt badeværelser. 

Med villaens fornuftige planløsning bliver alle 207 m² udnyttet perfekt. Her er taget højde for lysindfaldet igennem de store vinduespartier som samtidig giver den smukkeste udsigt over naturområdet bagved huset.

Boligen består af et stort køkken med kogeø som rummer masser af skabs- og bordplads, herfra har du adgang til den hyggelige spiseplads som ligger i direkte forbindelse med køkkenet. 

I den store indbydende stue fornemmer du hurtigt masser og lys og rum her er direkte adgang til husets soveværelse som udover udgang til terrasse har sit helt eget toilet og bad. Fra stuen er her ligeledes adgang til entré hvor endnu et børneværelse og gæstetoilet forefindes.

Bevæger man sig tilbage igennem køkkenet, kommer man til fordelingsgangen giver dig adgang til endnu et badeværelse og hele tre værelser mere samt det store flotte anvendelige bryggers som bliver brugt som primær indgang. 

Hvid er den gennemgående farve i alle rum: Ikke bare på de lydisolerede lofter og på væggene, men også på køkkenets grebsfrie skabselementer, som får fint modspil af de mørke gulve. 

" Sælger: Husets indretning har fungeret godt for os, som en stor familie. Vi valgte ret hurtig at ændre lidt på husets oprindelige indretning, da vi ønskede et køkken -alrum, hvor vi kunne nyde naturen, men også være mange mennesker samlet. Det er blevet husets centrale rum for os.

De sommerlige måltider kan nydes under åben himmel på en af havens solrige terrasser og når dukken falder eller regnen nærmer sig kan den overdækkede terrasse skabe fred og hygge. 

Hele herligheden er placeret få minutter fra Vejle by og her er kort afstand til Vindinggård Center, skole samt motorvejsnettet som alt sammen medvirker til at gøre adressen særligt eftertragtet.

Kom selv forbi til en fremvisning og oplev huset- og kan du ikke vente så længe så snup en virtuel fremvisning nedenfor her!


×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl