Nyhed: Jerlevgårdvej 4, Jerlev , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.775.000 kr.
Nyhed

Ingen brochure tilføjet

Boligen

  • Pris kr. 1.775.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 146
  • Grundareal 934
  • Energimærke F
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.172

Sælger fortæller

Da vi købte huset, var vi selv førstegangskøbere, og har kun haft gode oplevelser ved at bo på her. Huset ligger godt placeret i forhold til afstanden til Vejle centrum, som opnås på 10 minutter, men i den grad også til de 4 verdenshjørner. Vi har nydt godt af vores 2 store terrasser , som hver især både byder på morgen/aftensol. Vi er ligeledes så privilegeret at vores indkørsel er stoppested for byens skolebus.

Afstande

3D TOUR

Velkommen til Jerlevgårdvej 4, Jerlev

Her får du en renoveret etplansvilla som byder på 146 m² bolig og en 23 m² stor carport.

Huset er bygget i år 1973 og har i de senere år gennemgået renovering med bl.a. køkken og bryggers ligesom flere gulve og lofter er skiftet. 

I kommer til at bo i fantastiske omgivelser med smuk natur på den anden side af hækken og alle hverdagens fornødenheder inden for kort afstand.

Centralt i huset ligger det flotte køkken, som rummer masser af plads. Køkkenet er indrettet i godt samspil med husets øvrige farver og klinker som er lagt i køkkenet fortsætter videre ud i alrummet, som har en udgang til den store flisebelagte terrasse.

Fra spisestuen/alrum har du igennem en smuk fransk dobbelt dør forbindelse til den rummelige opholdsstue, som forener husets primære opholdsrum i en moderne og åben stil, som samtidig giver mulighed for at lukke af.

I den ene ende af huset finder du husets soveværelse, som ligger ved siden af badeværelset. 

Herudover to gode børneværelser og et gæstetoilet. 

Du bydes velkommen i huset af stort bryggers som ligger op ad køkkenet.

I den øvrige del af ejendommen er omkranset af en nem have anlagt med græs og få bede.

Herudover får I en carport hvor bilen kan holde i tørvejr og hertil et godt skur/redskabsrum.

Ejendommen er beliggende i Jerlev hvor her er kort afstand til Jerlev Børnehus samt indkøb i den lokale købmand. Herudover finder du Ødsted Skole ca. 3,5 km væk og Vejle centrum kan nås på bare ti minutter i bil.

Skal dette være Jeres næste hjem eller er du blot nysgerrig, så snup en 3D visning ovenfor eller bestil en fremvisning hos Vejle Mægleren.


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714