Karensmindevej 2, Vester Nebel , 6040 Egtved

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.500.000 kr.

Ingen brochure tilføjet

Boligen

  • Pris kr. 1.500.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 160
  • Garage 17
  • Grundareal 733
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.017

Afstande

3D TOUR

Muligheder

YDERST CENTRALT I VESTER NEBEL – GÅAFSTAND TIL ALT!

Denne et plans villa er opført i 1967 med et boligareal på hele 160 m2. Der er ydermere opført en garage fra 1975 og sidst men ikke mindst er her i 2012 monteret solceller på taget som betaler en del af strømregningen.  

Der er fra denne charmerende villa meget kort afstand til alle byens faciliteter, herunder indkøb, skole og daginstitution. Vester Nebel byder på et godt udeliv hvor der er rige muligheder for både gå- og løbeture i den smukke natur.

I villaen finder man 4 gode værelser og 2 toiletter. Husets køkkenafdeling har en god størrelse og mange skabsmuligheder til opbevaring. Køkkenet ligger direkte ind til den store, lyse og rummelige stue/spisestue. Bevæger vi os et trin ned kommer vi til endu en hyggelig stue med udgang til terrassen. 

Der er flere steder i villaen gode ovenlysvinduer, som lukker masser af dagslys ind og gør køkken, gang, bad og bryggers til lyse og behagelige steder at være.

Der er til villaen en sydvendt terrasse og dermed er der rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. Herudover får I en mindre have som er udlagt med græs. Med denne villa får man således en solid villa med en virkelig central beliggenhed, hvilket gavner hele familien, da man nemt kan komme omkring til både skole og fritidsaktiviteter. 

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714