Nyhed: Kirsten Piils Vej 45 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.250.000 kr.
Nyhed

Boligen

  • Pris kr. 3.250.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 206
  • Grundareal 1.088
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.631

Afstande

3D TOUR

Velkommen til Kirsten Piils Vej 45, Vinding.

Er du på udkig efter en flot og velholdt Arkitekttegnet ejendom som ligger kun få minutter fra hverdagens fornødenheder? Så er det oplagt at kigge nærmere på denne solide etplansvilla villa i det eftertragtede Vinding. Ejendommen ligger helt fantastisk for enden af et lukket vænge med stisystem til det meste i har brug for.

Huset er opført i 1969 og byder på hele 206 m2 bolig samt hertilhørende kælder på 75 m2. 

Med boligens fornuftige planløsning bliver alle kvadratmeter udnyttet til perfektion. Boligen består af et bryggers med masser af skabs- og bordplads hvorfra her er adgang til husets flotte lyse Svane køkken hvor her er spiseplads og masser af lys igennem det store ovenlysvindue. Fra køkkenet er her afgang til husets store overdækkede terrasse, hvor de sommerlige aftener kan nydes. 

Bevæger vi os videre fra køkkenet, kommer vi til en gang som fører dig mod husets entré, som udover nedgang til kælder også byder på et værelse samt et gæstetoilet.

Fra gangen er her ligeledes adgang til den hyggelige stue der med de store vinduespartier giver stuen et fantastisk lysindfald.

Herudover får du i modsatte ende af huset hele tre værelser i fornuftig størrelse samt soveværelse med direkte adgang til bad og toilet. 

"Alt i alt en indflytningsklar villa med en attraktiv beliggenhed tæt på alt.

Du får adgang til Skoven kun få minutter væk, ligesom placereringen få minutter i bil fra Vejle by og motorvejsnettet, alt sammen medvirker til at gøre Vinding særligt eftertragtet.

Bestil en fremvisning nu, eller snup en 3d visning her på siden.

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl