Kløvertoften 15 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.850.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 2.850.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 150
  • Grundareal 943
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.990

Afstande

3D TOUR

På det særligt eftertragtede Store Grundet finder du denne særdeles velholdte etplansvilla hvor du får et bebygget areal på hele 192 kvadratmeter fordelt på bolig og carport, udhus samt overdækning. Huset er bygget i år 2003 og med gulvvarme flere steder.

I den ene del af huset får du en separat forældreafdeling hvor du finder husets soveværelse med direkte adgang til badeværelse. Herudover får du hele 3 gode børeneværelser og endnu et badeværelse.

Centralt i huset finder du et pænt velholdt køkken med masser af plads og lys. Køkkenet er indrettet i flot samspil med husets øvrige farver og herfra er der udgang til den hyggelige terrasse.

Fra spisestuen/alrummet har du adgang til den rummelige opholdsstue som har et fantastisk lysindfald takket være store vinduespartier. Herfra er også udgang til t . I den øvrige del af boligen får du et fint bryggers, en lille gang samt integreret carport med tilhørende skur.

Du kommer til at bo i fantastiske omgivelser med kort afstand til smuk natur, såsom skoven mod Grejsdalen, solsikke-engen og de mange grønne områder som området byder på.

Ejendommen ligger i kort afstand til Lukasskolen og daginstitutionen Trip Trap Træsko. De daglige indkøb kan hurtigt klares i Netto eller Bilka som ligger i kort afstand herfra. Vejle centrum, der nås på bare 7-8 minutter i bil.

Skal dette være dit næste hjem eller er du blot nysgerrig, så bestil en fremvisning hos Vejle Mægleren.


×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl