Nyhed: Krathave 10 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.995.000 kr.
Nyhed

Boligen

  • Pris kr. 2.995.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 187
  • Grundareal 793
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.199
  • Antal værelser 6
  • Byggeår 1969

Afstande

3D TOUR

Solid etplansvilla for enden af blind vej i Mølholm

Drømmer du om et stort hus i et plan? Så er det oplagt at kigge nærmere på denne veldisponerede etplansvilla på hele 187 m2 i attraktive Mølholm.

Villaen er opført i 1969 og ligger lige op ad en lille skov. 

Med villaens fornuftige planløsning bliver alle 187 kvadratmeter udnyttet perfekt.
Her er taget højde for lysindfaldet igennem de store vinduespartier og her er fra spisestuen direkte udgang til den hyggelige terrasse. 

Boligen består af et stort køkken som rummer masser af skabs- og bordplads. Direkte herfra har du adgang til den hyggelige spiseplads som ligger i direkte forbindelse med køkkenet. I den indbydende stue fornemmer du hurtigt masser af lys og rum og også her har du direkte udgang til endnu en terrasse.

Bevæger man sig tilbage igennem køkkenet, kommer man til entréen hvor fordelingsgangen giver dig adgang til badeværelse samt et værelse. 

Herudover finder du i huset to yderligere værelser, et soveværelse et brugbart bryggers samt husets flotte badeværelse.

De sommerlige måltider kan nydes under åben himmel på en af havens solrige terrasser. Hele herligheden er placeret få minutter fra Vejle by og her er kort afstand til indkøb, skole samt motorvejsnettet som alt sammen medvirker til at gøre adressen særligt eftertragtet.

Huset har et energimærke D og opvarmes med fjernvarme. Beliggenheden fås ikke bedre, huset ligger nemlig som det sidste hus på vejen. Kom selv forbi til en fremvisning og oplev huset- og kan du ikke vente så længe, så snup en virtuel fremvisning her på siden.


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl