Liden Gunvers Vej 35 , 7100 Vejle

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.250.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 2.250.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 142
  • Garage 50
  • Grundareal 701
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.787

Sælger fortæller

Vores hus har i 26 år, været en hyggelig og tryg ramme for familiens liv og i særdeleshed, vores børns opvækst. Det unikke stisystem, hvor du til fods har 2 min. til indkøb, 5 min. til skoven, 30 min til byen og 15 min. til vandet. Vores absolutte ”sweet-spot”, en hyggelig og solrig gårdhave, der har været ramme om utallige timer, med venner og familie.


Afstande

Attraktiv etplansvilla med garage

Velkommen til Liden Gunvers Vej 35, Vinding.

Er du på udkig efter en flot og velholdt ejendom som ligger kun få minutter fra indkøb? Så er det oplagt at kigge nærmere på denne solide etplansvilla villa i det eftertragtede Vinding. Ejendommen ligger helt fantastisk for enden af et lukket vænge med stisystem til det meste i har brug for.  

Huset er opført i 1971 og har i 2003 fået lavet en tilbygning som har tilført huset to ekstra værelser.

Med boligens fornuftige planløsning bliver alle kvadratmeter udnyttet til perfektion. Boligen består af et bryggers med masser af skabs- og bordplads hvorfra her er adgang til husets flotte lyse køkken hvor her er spiseplads. Bevæger vi os videre kommer vi til en gang som fører dig mod husets badeværelse. 

Fra gangen er her ligeledes adgang til den hyggelige vinkelstue der med de store vinduespartier giver stuen et fantastisk lysindfald. 

Foruden husets primære opholdsrum findes intet mindre end 4 gode værelser i fornuftig størrelse. 

"Vores absolutte ”sweet-spot”, en hyggelig og solrig gårdhave, der har været ramme om utallige timer, med venner og familie.

Alt i alt en indflytningsklar villa med en attraktiv beliggenhed tæt på alt. Du får adgang til Skoven kun få minutter væk, ligesom placereringen få minutter i bil fra Vejle by og motorvejsnettet, alt sammen medvirker til at gøre Vinding særligt eftertragtet.

Bestil en fremvisning nu, og kom selv forbi og oplev huset.