Østervangsvej 2, Grejs Øst , 7100 Vejle

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.775.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 2.775.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 308
  • Øvrige bygninger 770
  • Grundareal 16.000
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.573

Sælger fortæller

Fantastisk beliggende ejendom på 16.000 m2 stort grund nær Vejle. Så er du til frisk luft og masser af plads så er dette noget for dig! Ejendommen har et flot energimærke C.

Afstande

4-længet hesteejendom tæt på Vejle

Er du til frisk luft og masser af plads? Så er Østervangsvej 2, Vejle noget for dig.

Her får du 308 m2 under tag, du får plads til heste og skulle der være brug for et stort værksted er her rigeligt med plads at indrette sig på.

Her kan I overtage en ejendom, som ikke bare er i god stand men også beliggende for sig selv ud til åbne marker. I kommer altså til at bo med god plads omkring jer, mens I stadig kun har en kort tur ind til Vejle på ca. 10 minutter.

I årene fra 2000 og frem er ejendommen løbende vedligeholdt med bl.a. udskiftning af flere vinduer, nyt bryggers, tilbygning, og naturligvis gulvvarme i det meste af stueetagen. Her kan I flytte direkte ind, og nyde de store lysindfald og en skøn fornemmelse af luft og rummelighed.

I stueplan får I et flot stort køkken, hvorfra der er udgang til et stort terrasseområde, hvor sommeraftenerne kan nydes i ro og mag. Køkkenet som er husets samlingspunkt ligger centralt og i forbindelse med en stue og direkte op til bryggerset hvor ejendommens viktualierum findes. Forsætter man videre ud ender man i en oase hvor rum, lys og en fantastisk udsigt smelter sammen.

Via den flotte hall er her direkte forbindelse op til førstesalen, hvor der er yderligere tre store værelser og et badeværelse.

Foruden stuehuset er her flere bygninger, herunder en hal hvor sælger har haft et par heste gående. Det er muligt at etablere flere hestebokse her.

Herudover er her en stald som også anvendes som f.eks. værksted eller lager. dig. 

Grundarealet som er på hele 16.000 m2 består udover den skønne have også på mulighed for etablering af hestefold, crossbane eller lign. Så hvad enten du har en hobby som kræver plads eller du har brug for et stort jordstykke, så er dette ejendommen for dig. 

Kontakt Vejle Mægleren allerede i dag for en fremvisning. 

Dokumenter

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714