Oustrupvej 23 , 6040 Egtved

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.795.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 1.795.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 143
  • Øvrige bygninger 993
  • Grundareal 17.000
  • Energimærke G
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.059

Afstande

Dokumenter

Flot landejendom med god plads

Smukt beliggende for enden af egen markvej, finder du denne fine ejendom, som ligger på Oustrupvej 23 i Egtved. Her får I masser af kvadratmeter både indenfor, i udhusene og i det fri – så en flok heste, håndværkervirksomheden eller gør-det-selv-projekterne kan ejendommen nemt rumme.

Ejendommen er omgivet af fantastisk natur og skønne marker omkring ejendommen. Der er cykelafstand til aktive Egtved med skole og pasningsmuligheder. 

Foruden huset, som rummer hele 143 kvadratmeter bolig samt flere udhuse, får du en stor grund på 17.000 m2. 

I stueplan bliver du mødt af en hall med direkte adgang til et værelse. Fra gangen er ligeledes adgang til husets store køkken-alrum hvor familien kan samles. Her fornemmer du hurtigt, at der er masser af rum, lys og luft. I direkte forbindelse hermed ligger stuen. Fra stuen er er adgang til endnu et værelse. Fra køkken-alrummet kommer man også til husets baggang/fyrrum, hvor der er direkte udgang til gårdspladsen og adgang til et disponibelt rum som er under renovering. 

Førstesalen, som endnu ikke er udnyttet, byder på en oplagt mulighed for at indrette sig med flere værelser, en stor stue eller hvad der måtte være behov for. 

Ejendommen rummer mange kvadratmeter at gøre godt med, i det store udhus kan der f.eks. nemt indrettes et stort værksted eller et godt hobbyrum – men det er naturligvis helt op til jer, hvordan al pladsen skal udnyttes.

Som sagt er her mange muligheder på ejendommen her: dyrehold, værksted, motocross eller noget helt fjerde.  

For virkelig at kunne begribe, hvor skønt her er, bør I komme ud og se ejendommen selv - velkommen til Oustrupvej 23, Egtved. 


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714