Selsbjergvej 24D , 7120 Vejle Øst

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 10.000.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 10.000.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 176
  • Grundareal 2.118
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 7.689

Sælger fortæller

'' Vi nyder, at vores hus ligger i et naturskønt område med stilhed og frirum. Her er flotte solopgange og en skøn udsigt over fjorden med skibenes fremfærd. Det er dejligt med gåture gennem skoven, langs stranden ud til Tirsbæk Gods.

Afstande

Arkitektonisk villa med storslået udsigt

Arkitektonisk flot villa, højtbeliggende med en usædvanlig smuk udsigt ud over Vejle Fjord, Tirsbæk- og Munkebjerg skovene, Holtser Hage og Trelde Næs. Ja, udsigten og årstidernes skifte er så betagende, at det kan tage pusten fra enhver.


Denne kvalitetsvilla byder på 176 m2 i et plan fordelt på stue med design brændeovn, køkken/alrum, bryggers, soveværelse, 3 værelser og 2 badeværelser. Huset er velindrettet og med en formidabel udsigt fra de store vinduespartier og skydedøre. Udgange til såvel øst som vestvendte terrasser med imponerende sol op- og nedgange. Desuden forefindes en carport med et godt isoleret redskabsrum.


Villaen er beliggende for enden af en lukket privat fællesvej, og grunden udgør hele 2.118 m2 – et dejligt udendørsareal at opholde sig på lune sommeraftener, men som også giver mulighed  for at bygge til huset, f.eks. med et anneks, aktivitetsrum, swimmingpool eller lignende, også med udsigt ud over fjorden.


Alt i alt en fantastisk villa med fred og ro, god afstand til naboer, beliggende i et roligt og smukt naturområde og med kort gåafstand til skov, badestrand med blåt flag samt Tirsbæk Gods.


Kontakt Vejle Mægleren for en fremvisning, så I kan opleve huset, haven og den henrivende udsigt med egne øjne..