Sleldeparken 3 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.395.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 1.395.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 115
  • Grundareal 879
  • Energimærke F
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.218

Afstande

3D TOUR

SOLID ETPLANSVILLA – MED UDSIGT

Velkommen til Sleldeparken 3, her kan I blive de nye ejere af denne velholdte etplansvilla. Kvarteret omringes af naturskønne områder, grønne arealer og stier helt ind til Vejle C. Her kan børnefamilien nyde godt af kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder.

Vi byder indenfor!

Ejendommen er beliggende på en lukket vej i et godt villakvarter. Her kan de mindste familiemedlemmer trygt færdes på egen hånd, og på adressen venter et velholdt og autentisk hus fra 1973 i røde mursten.

Grunden indledes af en stor indkørsel til en carport på 41 m² med plads til parkering af familiens transportmidler samt et tilhørende skur med et mindre værksted og et diponibelt rum. Bag villaen byder ejendommen på en overskuelig have med velanlagte bede og en dejlig træterrasse, hvor I kan nyde sommerens solskinstimer ganske ugeneret. Når kulden kryber på, kan hyggen rykkes inden døre i den rummelige udestue, der har god plads til et gæstevenligt spisebord.

Villaen indeholder en rummelig entré/bryggers, tre soveværelser, køkken-alrum, badeværelse, samt naturligvis den fine stue. Alle rum er pæne, og husets køkken-alrum fremstår moderniseret med lyse elementer og med god plads til gastronomiske udfoldelser.

Udsigten fra ejendommen er et kapitel for sig, du får nemlig fra køkkenvinduet den mest fantastiske udsigt mod det kupperede terræn.

Alt i alt får I her en gedigen og velindrettet bolig, som egner sig godt til børnefamilien.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714