Smalager 23 , 7120 Vejle Øst

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.395.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 2.395.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 152
  • Garage 36
  • Grundareal 751
  • Energimærke E
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.080

Afstande

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I BØRNEVENLIGT KVARTER

I det charmerende og fredfyldte Bredballe har vi fornøjelsen af at udbyde denne flotte etplansvilla på hele 152 m² med en tilhørende garage på 36 m². Her kan familien flytte direkte ind og nyde de velindrettede rammer. 

Velkommen til Smalager 23, Bredballe.

Ejendommen ligger i et lukket vænge og i et roligt villakvarter, der er særdeles børnevenligt og med gode naboer. Her får I en 751 m² stor privat grund at nyde tilværelsen på. En dejlig, stor græsplæne med plads til boldspil, trampolin og alverdens udelege står klar til brug året rundt. Det samme gør hele to ugenerede terrasser, som garanterer sol til langt ud på aftenen i de varme sommermåneder.

Indendøre venter en helt ideel familieplanløsning, hvor fire gode soveværelser giver boligen masser af muligheder. Køkken og stue grænser op til hinanden og er man til et stort alrum kan væggen nemt fjernes, således at man får et i et lyst og åbent rum der byder ind til madlavning og måltidsspisning såvel som sofaafslapning. 

Sideliggende til det moderne køkken venter et stort og praktisk bryggers og et af husets værelser samt naturligvis to gode badeværelser hvoraf det ene har ovenlysvindue. 

Med andre ord er boligen lige til at flytte ind i.

Fra adressen er der gåafstand til både børnehave og skole. Bredballe er et yderst populært område med flere indkøbsmuligheder, og et godt foreningsliv.

Kan du ikke vente med at se ejendommen så kontakt Vejle Mægleren for en fremvisning. 

Skal du sælge før du kan købe - så få en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl