Søgårdvej 4, Småkær , 7182 Bredsten

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.875.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 2.875.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 222
  • Grundareal 9.820
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.214

Afstande

Stor naturejendom med rigelig plads

Smukt beliggende for enden af vejen, finder du denne idylliske ejendom, som ligger nær det naturskønne område omkring Vejle Ådal og Ravningbroen.

Ved første øjekast på vej ned af den asfalterede vej imod ejendommen, vil du se de flotte træer og den smukke natur, som omkranser ejendommen. Midt i dette kuperede terræn ligger ejendommen, som byder på hele 9.820 kvadratmeter jordstykke, hvortil du har adgang til din egen lille charmerende sø.

Ejendommen byder på massere af plads og muligheder for at udfolde sig. 

Du får 222 solide boligkvadratmeter bolig fordelt på to plan. Her er alle de kvaliteter en moderne familie leder efter. Her er foruden det store køkken hele tre stuer, en udestue, et bryggers samt et fint stort badeværelse. På første salen får du tre gode værelser og en stor repos.

Ejendommen rummer udover boligen, en garage samt to udhuse, hvori det ene er klinik og det andet er fællesrum. Udhusene udgør i alt 642 kvadratmeter.

I fællesrummet får du rigeligt med plads til at udfolde dig, hvad enten der er til en større fest, et bordtennisbord, bed and breakfast udlejning, jagtselskaber eller noget helt tredje.

Den store solide hal, som er tilhørende ejendommen kan du opmagasinere alt, hvad du kan tænke dig. Den tidligere ejer har brugt den til op opbevare campingvogne, både traktorer mv. Hallen vil nemt kunne rumme hestebokse, lift til en bil samt andre pladskrævende hobbyer.

Der er på ejendommens pudsede ydervægge påmalet sorte bindingsværksfelter. Det er således ikke noget træ i den udvendige konstruktion.   

Det store jordstykke giver et væld af muligheder for udfoldelse i naturen på egen grund, ligesom det det naturskønne nærområde byder på stier direkte til Vejle Ådal og Ravningbroen.

For virkelig at kunne begribe, hvor skønt her er på Søgårdvej 4, så bestil en fremvisning i dag og oplev naturen og stedet selv.


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714