Solskovvej 18 , 7100 Vejle

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.425.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 1.425.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 169
  • Grundareal 809
  • Energimærke F
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.146

Afstande

Villa med muligheder

Søger du en villa med god beliggenhed på en lukket vej? Så er det oplagt at se nærmere på Solskovvej 18, 7100 Vejle. 

På denne velholdte ejendom som ligger mellem Vejle og Lindved får du masser af kvadratmeter både indenfor og i det fri. Foruden huset som rummer hele 169 kvadratmeter bolig, får du flere små udhuse som i alt rummer 57 kvadratmeter. Dertil kommer en carport på 33 kvadratmeter.

I stueplan bliver du mødt af en entré med direkte adgang til husets 1. sal. samt forstuen. Fra forstuen er der adgang til husets store badeværelse, samt det fine køkken-alrum hvor familien kan samles. Den flotte stue ligger i direkte forbindelse hermed.

Fra køkken-alrummet kommer man til husets baggang hvor der er direkte udgang til haven og nedgang til den lille kælder hvor der er god plads til opbevaring.

Førstesalen byder på intet mindre end tre gode værelser, et teknikrum og endnu et badeværelse.

Ejendommen rummer som nævnt mange kvadratmeter at gøre godt med, i det store udhus kan der f.eks. nemt indrettes et stort værksted eller et godt hobbyrum – men det er naturligvis helt op til jer, hvordan al pladsen skal udnyttes. Der er ligeledes en overdækket terrasse med masser af skønne planter. 

Grunden er samlet 809 kvadratmeter og består af flere smukke blomsterbede, træer, en fin græsplæne, en fin terrasse og rigeligt med flisebelægning omkring huset. 

Så alt i alt et skønt hus i landligeomgivelser, med alt hvad man har behov for inden for få minutters kørsel. 

For virkelig at kunne begribe, hvor skønt her er, bør I komme ud og se huset og ikke mindst den fantastiske have. Bestil en fremvisning her på siden. 

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver

60225714