Stentoften 26 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 4.250.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 4.250.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 183
  • Grundareal 885
  • Energimærke B
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.030
  • Antal værelser 6
  • Byggeår 2008

Afstande

3D TOUR

Særdeles flot villa med dobbelt garage

Velkommen til Stentoften 26, Vejle. 

Er du på udkig efter en arkitekttegnet ejendom, som ligger kun få minutter fra hverdagens fornødenheder? Så er det oplagt, at kigge nærmere på denne solide etplansvilla villa på det eftertragtede Store Grundet. Ejendommen ligger helt fantastisk ud til grønne arealer med stisystemer til det meste I har brug for.

Huset er opført i 2008 og byder på hele 183 m2 bolig og hertilhørende dobbelt garage på 43 m2. 

Med boligens fornuftige planløsning bliver alle kvadratmeter udnyttet til perfektion.

Husets flotte lyse køkken byder på spiseplads og masser af lys igennem det store vinduer. Fra køkkenet er der adgang til husets to terrasser, hvor de sommerlige aftener kan nydes.

Fra køkkenet er der direkte adgang til den hyggelige stue, der med de store vinduespartier giver stuen et fantastisk lysindfald.

Ved siden af køkkenet finder du forældreafdelingen, som udover et stort soveværelse og hertilhørende badeværelse også byder på et walk-in closet samt endnu et værelse. 

Bevæger vi os tilbage gennem gangen kommer vi til husets entré, hvor du finder to gode værelser samt endnu et badeværelse.

Herudover byder huset på et bryggers, hvorfra her er direkte adgang til husets store dobbelt garage med plads til to køretøjer, og et stort disponibelt rum på ca. 12 m2.

"Alt i alt en indflytningsklar villa med en attraktiv beliggenhed tæt på alt hvad de fleste har brug for.

Du får adgang til skoven kun få minutter væk, ligesom placereringen få minutter i bil fra Vejle by og motorvejsnettet, alt sammen medvirker til at gøre Store Grundet særligt eftertragtet.

Bestil en fremvisning nu, eller snup en 3d visning her på siden.


×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl