×
Ejerlejlighed
Pris: 1.195.000 kr.

Stjernevej 11, 1. tv , 7100 Vejle

Boligen

  • Pris kr. 1.195.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeEjerlejlighed
  • Boligareal 81
  • Antal værelser 3
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.660
  • Byggeår 1966

Dokumenter

Plantegninger

Plantegning Stjernevej 11

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

60 22 57 14

Lejlighed med fin garage

Nu har du mulighed for at flytte ind i denne flotte lejlighed på Stjernevej 11. Med en velindrettet planløsning og en rigtig god beliggenhed tæt ved skole, sportshal og indkøb, får du de bedste rammer for din næste bolig. Placeringen på toppen af Uhrhøj giver lejligheden en flot udsigt fra flere rum.

Lejligheden byder på køkken, stue, spisestue, soveværelse, bad samt eget kælderrum. Til lejligheden hører egen lukket garage med fjernbetjent el-port. Det skal særligt bemærkes, at det kun er få af lejlighederne hvortil der hører egen carport, dog mod en mindre årlig leje.

Indenfor fornemmer du hurtigt kvaliteten, når du træder ind i den lyse entre, hvor der er direkte adgang til resten af lejlighedens rum. Stuen er åben og imødekommende og der kommer masser af lys ind ad vinduerne. I køkkenet er alt hvad du skal bruge, her er komfur, emhætte, indbygget ovn, køleskab med fryser og den uundværlige opvaskemaskine.

Badeværelset er flot indrettet med vask og toilet fra 2012.

Lejligheden rummer ligeledes en spisestue, som oprindeligt har været to værelser. Hvis du ønsker det, kan spisestuen splittes op igen, så den danner to selvstændige værelser. I lejlighedens soveværelse finder du et indbygget skab.

Udenomsarealerne byder, udover den smukke natur, på en indbydende legeplads til børn samt parkeringpladser og fælles græsarealer. Alt i alt et stille og roligt område med kort afstand til alt hvad du har brug for.

Kunne du tænke dig at bo i kort afstand til Vejles midtby og i naturskønne omgivelser, så kontakt Vejle Mægleren for en fremvisning.


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl