Thyras Vænge 36, Lindved , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.450.000 kr.

Boligen

  • Pris kr. 2.450.000
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 150
  • Grundareal 1.114
  • Energimærke A2010
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.363

Sælger fortæller

Vi kom til Lindved fra Vejle midby uden særlig tilknytning til byen og har sidenhen været utrolig glade for at bo på Thyras Vænge siden vi byggede huset i 2013.

Vi har to små børn og netop derfor har vi især været glade for at huset ligger for enden af et lukket vænge hvor der aldrig bliver kørt stærkt og hvor ungerne har kunne lege trygt og ugeneret i haven.


Afstande

3D TOUR

Villa fra 2013 i et plan

Velkommen til Thyras Vænge 36, Lindved 

Villaen er nyopført i 2013 og her er plads til at nyde tilværelsen som familie, da boligen byder på intet mindre end 150 kvm fordelt over ét overskueligt plan og hertil kommer en integreret dobbelt garage på 55 kvm.

Alrummet og dets tilstødende stuer er uden tvivl hjemmets hjerte. Det er her man snakker om stort og småt, nyder et glas vin ved køkkenets barhjørne, det er her hvor hverdag, gæster og fester går op i en højere enhed. 

Huset indeholder herudover en lækker voksenafdeling hvor forældresoveværelset har privat bad og walk-in-closet, et stilrent vaskebryggers med masser af skabsplads og direkte adgang til garagen, et flot familiebadeværelse med brusekabine, to gode børneværelser.

Udvendigt er villaen omkranset af en stor, dejlig have med flere terrasser, der indbyder til hyggelige sammenkomster med venner og familie. Villaen er perfekt lokaliseret omkring et grønt område med nyere byggeri, hvor ejendommen er en del af en fælles grundejerforening.

Thyras Vænge er et attraktivt kvarter i Lindved tæt på den lokale købmand, skole 0-9. klasse, børnehave og daginstitution. Det er også nemt at komme til Vejle eller Hedensted med offentlig transport. Kort sagt har Lindved alt at byde på!

"Vi har to små børn og netop derfor har vi især været glade for at huset ligger for enden af et lukket vænge. 

Der er naturligvis etableret forbindelse til Yousee som leverer tv og internet på adressen. 

Det perfekte hus for den kvalitetsbevidste familie, der drømmer om at have alt i et plan og masser af plads i både have og garage. 

Kan du ikke vente med at se ejendommen? Snup en 3d visning nedenfor her.